Cenius7003-2TX-Super_Claas_d0_kw_P8171257

Добредојдовте во AMAZONE

Во целиот свет вашиот силен партнер за земјоделски и општински технологии.

Ни треба вашата согласност

Оваа содржина е обезбедена од надворешен сервер. Ако ја активирате содржината, личните податоци ќе бидат обработени и ќе се постават колачиња.

Групацијата AMAZONE е основана во 1883 година и сè уште е семејна компанија со седиште во Оснабрик, Германија.

Со повеќе од 2.000 вработени ние произведуваме:

  • Земјоделски машини за обработка на почвата, сеење, ѓубриво и заштита на растенијата. и
  • Општински машини за одржување на тревникот и зимска примена.

Во многу земји во светот, Амазон е лидер на пазарот. Нашата производствена програма вклучува одгледувачи, дискови, ротациони одгледувачи, ротациони одгледувачи, ролери, вежби за семиња, прецизни воздушни сејачи, монтирани спрејмери, трелирани спрејмери, монтирани и трелирани ѓубрива, тревни секачи и зимски апликациски ширители.

AMAZONE ви нуди врвен квалитет и најнова технологија по разумни цени.

Партнер за продажба

AMAZONE

NebojsaVuckovic
Bul. Jase Tomica 5/10
21000 Novi Sad
Serbia
Tel: +381 21 443491
Fax: +381 21 443491